FVU til høring i Folketinget – Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter

FVU til høring i Folketinget

”At kunne læse, skrive og regne er helt afgørende for, at den enkelte kan uddanne sig, passe et job og i det hele taget deltage i samfundet.”

Sådan indledes beskrivelsen af den åbne høring der holdes i Folketinget d. 24. maj klokken 10 – 12.

Det store potentiale der er i FVU, er Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter stærkt opmærksomme på. Vi tilbyder fleksibel og nøje tilrettelagt undervisning, der har som mål at hjælpe kursisten i uddannelse, i privatlivet og på arbejdspladsen.

Og netop arbejdspladserne er omdrejningspunktet for høringen, der sætter fokus på hvordan vi kan: ”styrke medarbejdernes grundlæggende færdigheder, og dermed sikre kvalificeret arbejdskraft til fremtiden”.

FVU er en væsentlig del af Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter. Derfor møder vi selvfølgelig også op til høringen: ”Der er så mange danskere der kan få gavn af en FVU. Hvis vi kan få inspiration til hvordan vi kommer i kontakt med dem, og hvordan vi kan blive endnu bedre, så skal vi selvfølgelig komme,” forklarer projektleder Helle Vallentin.

Du kan læse mere om høringen her:

http://www.ft.dk/Folketinget/udvalg_delegationer_kommissioner/Udvalg/Uddannelsesudvalget/Nyheder/2017/04/Hoering_grundlaeggende_faerdigheder.aspx

FVU til høring i Folketinget
Vestegnens Sprogcenter holder lukket d. 27. april 2018, på grund af St. Bededag
I tilfælde af konflikt: Hvis der udbryder konflikt med strejke og lockout vil det meste af VSKs undervisning blive aflyst. Enkelte hold vil dog fortsætte. Hvilke hold der forsat har undervisning under konflikten er ikke afklaret endeligt endnu. Så snart vi ved hvilke hold der fortsætter i tilfælde af konflikt vil det fremgå her. Alle kursister bliver informeret personligt, hvis der udbryder konflikt.