FVU til høring i Folketinget

FVU til høring i Folketinget

”At kunne læse, skrive og regne er helt afgørende for, at den enkelte kan uddanne sig, passe et job og i det hele taget deltage i samfundet.”

Sådan indledes beskrivelsen af den åbne høring der holdes i Folketinget d. 24. maj klokken 10 – 12.

Det store potentiale der er i FVU, er Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter stærkt opmærksomme på. Vi tilbyder fleksibel og nøje tilrettelagt undervisning, der har som mål at hjælpe kursisten i uddannelse, i privatlivet og på arbejdspladsen.

Og netop arbejdspladserne er omdrejningspunktet for høringen, der sætter fokus på hvordan vi kan: ”styrke medarbejdernes grundlæggende færdigheder, og dermed sikre kvalificeret arbejdskraft til fremtiden”.

FVU er en væsentlig del af Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter. Derfor møder vi selvfølgelig også op til høringen: ”Der er så mange danskere der kan få gavn af en FVU. Hvis vi kan få inspiration til hvordan vi kommer i kontakt med dem, og hvordan vi kan blive endnu bedre, så skal vi selvfølgelig komme,” forklarer projektleder Helle Vallentin.

Du kan læse mere om høringen her:

http://www.ft.dk/Folketinget/udvalg_delegationer_kommissioner/Udvalg/Uddannelsesudvalget/Nyheder/2017/04/Hoering_grundlaeggende_faerdigheder.aspx