Ildshow, dans og livemusik til Glostrup Kulturnat

Besøg VSK Glostrup på Kulturnatten og få en oplevelse du ikke glemmer

Ildshow, dans og livemusik til Glostrup Kulturnat

Lysoptog, ildshow, danseopvisning, smagsprøver og livemusik er noget af det, du kan opleve, når Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter slår dørene op for Glostrup Kulturnat den 27. oktober.

Efterårets mørke står for døren, men for en aften lyser VSK op, når Glostrup Kulturnat løber af stablen lørdag den 27. oktober.

Magi med ild

I skolegården optræder ilddanseren ’Styltesigne’ fra Midgård Event. Med ildgøgl, dans og musik skaber hun et magisk og overraskende show. Vil du se mere dans, er der også i løbet af aftenen et danseshow i skolens gymnastiksal, hvor Hvissinge Danseforenings dygtige børn og unge optræder med ’lys’ som tema. Indenfor kan man varme sig med en kop kaffe til bløde toner fra et jazzband. Musikken spiller hele aftenen i caféområdet.

Find det hemmelige budskab

Tilbage i skolegården har kunstnerduoen Hvid Krebs efterladt en skjult besked. Med lysende pinde og ledetråde kan du forsøge at knække koden og få budskabet til at stå lysende klart. Alle børn og kreative sjæle opfordres til at hjælpe i løbet af aftenen.

Kan du blive dansk statsborger?

På aftenen kan man også – for sjov – tage Indfødsretsprøven, som er den prøve, udlændinge skal bestå for at kunne søge om statsborgerskab. Prøven består af 40 spørgsmål, og man skal svare rigtigt på 32 for at bestå. Du kan også høre mere om skolen og vores undervisning, når forstander Lars Nordborg Olsen en gang i timen viser rundt på skolen.

I VSK’s kantine kan du desuden møde nogle af skolens mange internationale kursister og gøre et godt fund, når der er loppemarked. Der vil også være smagsprøver fra forskellige dele af verden, og du kan få en kyllinge- eller svinepølse, når der tændes op i skolens store grill.

 

Program

Skolegården

 • Kl. 17 – 17.30 – Lysoptog
  Vi mødes kl. 17.00 ved Rådhusparken, hvor der udleveres lys. Herefter går vi i samlet flok til sprogcenteret på Skolevej 6, hvor vi synger en fælles lyssang
 • Kl. 17.30 – 18.00 – Ildshow
  Ilddanseren Styltesigne fra Midgård Event optræder med ildgøgl, dans og musik
 • Kl. 18 – 19.30 – Det hemmelige budskab
  Kunstnerduoen Hvid Krebs har sendt os en mystisk besked på en væg i vores skolegård. Men det er ikke til at forstå hvad beskeden er. Med lysende pinde og ledetråde har vi brug for DIN hjælp til at knække koden og få budskabet til at stå lysende klart. Alle børn og kreative sjæle opfordres til at komme og hjælpe os i løbet af aftenen.
 • Kl. 19.30 – 20.00 – Ildshow
  Ilddanseren Styltesigne fra Midgård Event siger tak for i aften med ildgøgl, dans og musik i skolegården

Kantinen

 • Kl. 17 – 20 – Smag på Verden
  I vores kantine serverer vi små lækre smagsprøver fra forskellige dele af verden. Smagsprøverne er gratis. Vi tænder også op i skolens store grill og giver en kyllinge- eller svinepølse til sultne gæster, voksne og børn.
 • Kl. 17 – 20 – Loppemarked
  Vores kursister indbyder til loppemarked. Kom og gør et kup, smag en hjemmebagt kage, eller bare kig, hvis du er nysgerrig på hvad du kan finde på et sandt verdensmarked.
 • Kl. 17 – 20 – Sprogcafé
  Nyd vores caféområde med live-musik og mød nogle nye venner. Der er mulighed for at købe kaffe, the og kage mv. til rimelige priser.

Indendørs

 • Kl. 17 – 20 – Indfødsretsprøven
  Kan du blive dansk statsborger? Kom og tag den prøve udlændinge skal bestå for at kunne søge om statsborgerskab. Prøven består af 40 spørgsmål, og du skal svare rigtigt på 32 for at bestå.
 • Kl. 17 – 20 – Rundvisning på sprogcentret
  Vidste du at der går ca. 2500 kursister rundt, midt i Glostrup og lærer dansk? Vores forstander viser rundt og fortæller om sprogcenterets hverdag og historie. Rundvisning hver hele time.
 • Kl. 17 – 20 – Åben vejledning
  Har du overvejet at starte på et dansk-, matematik-, eller jobsøgningskursus? Vores vejledere holder dørene åbne på aftenen og har ekstra god tid til at tage en snak med dig om dine muligheder.

Gymnastiksalen

 • Kl. 17 – 20 – Lysdans med Hvissinge Danseforening
  Kom og se Hvissinge Danseforenings børn og unge optræde med en masse cool moves under temaet ‘Lys’. Oplev glæden i øjnene, når de små optræder for første gang og lad dig begejstre af de dygtige drenge og piger, som har øvet sig i mange år.

Tilmelding

Tilmeld dig via vores hjemmeside: https://vestegnenssprogcenter.dk/events/glostrup-kulturnat/