Indvielse af VSK Ballerup

Hovedindgangen på Ballerup Sprogcenter januar 2019

Indvielse af VSK Ballerup

Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter inviterer til reception den 25. januar på vores nye afdeling i Ballerup.

Den 1. januar 2019 overtog Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter (VSK) opgaven omkring danskundervisning, FVU og anden undervisning i Ballerup, Rødovre og Herlev kommuner fra Ballerup Sprogcenter. Det markerer vi med en reception for vores vigtigste samarbejdspartnere.

Den 25. januar kl. 12.30 – 15.00 inviterer vi til reception i vores lokaler i det tidligere Ballerup Sprogcenter. Adressen er Malmparken 10, 2750 Ballerup.

Til arrangementet deltager borgmester i Ballerup kommune, Jesper Würtzen, borgmester i Brøndby kommune, Kent Max Magelund, borgmester i Rødovre kommune, Erik Nielsen, borgmester i Herlev kommune, Thomas Gyldal Petersen, samt forstander for VSK, Lars Nordborg, og leder af VSK Ballerup, Helle Vallentin.

Derudover er VSKs venner og netværk inviteret – herunder kommunalbestyrelser, erhvervsnetværk i vore samarbejdskommuner og lokal presse, samt personale og kursister fra VSK Ballerup.

Program

  • 12:40 Forstander på VSK, Lars Nordborg, byder velkommen
  • 12:50 Tale v/ Jesper Würtzen, borgmester i Ballerup
  • 13:00 Tale v/ Kent Max Magelund, borgmester i Brøndby
  • 13:10 Ungeholdet fra VSK Ballerup optræder med sang
  • 13:20 Tidligere kursist på Ungeholdet, Abdallah Ali Alahmad Alhussein, fortæller om hvad undervisningen har gjort for ham.
  • 13:30 underholdning v/ Thomas Peter Koppel

Efter programmets afslutning vil der være en let buffet og grillpølser i gården, samt underholdning ved sprogcenterets orkester.

Den gode relation

For VSK er den gode relation mellem sprogcenter, kommune og erhvervsliv essentiel for at kunne levere danskuddannelser af høj kvalitet. Vores undervisning er rettet mod at kursisterne skal kunne begå sig på det danske arbejdsmarked.

VSK ønsker at etablere et tæt samarbejde med lokalt erhvervsliv og jobcentre, f.eks. med virksomhedsforlagt undervisning, skræddersyede undervisningsforløb og virksomheds-besøg for VSKs personale, så undervisningen er opdateret og virkelighedsnær.

Vi ser frem til et godt samarbejde og håber at mange af jer vil benytte lejligheden til at komme forbi og hilse på os.