Jobmesse gentages efter sidste års succes

Jobmesse gentages efter sidste års succes

Sidste års jobmesse var så stor en succes, at VSK i samarbejde med Tårnby og Dragør kommuner igen giver borgere mulighed for at møde deres kommende arbejdsgiver. Nu med endnu flere virksomheder, mere plads og spændende oplæg.

Sidste års jobmesse var så velbesøgt, at vi selvfølgelig gentager succesen i år.

Torsdag d. 4. april klokken 13 – 16:30, slår VSK i samarbejde med Tårnby og Dragør kommuner, dørene op for jobmesse i Amagerhallen,
Løjtegårdsvej 64, 2770 Kastrup.

Alle interesserede er velkommen, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Blot mød op med mod på at møde en masse virksomheder, og med tasken fyldt med kopier af dit CV.

Flere virksomheder, mere plads og lærerige events

På Jobmessen kan du møde over 40 virksomheder fra lokalmiljøet, som alle er interesserede i at møde nye potentielle medarbejdere. Så sørg for at opdatere dit CV, for måske er det netop dig de står og mangler!

Jobmessen er i år flyttet til Amagerhallen, for at vi kan have plads til de mange virksomheder og besøgende. Og som noget nyt vil der også være oplæg om jobansøgninger og jobsamtaler, en jobansøger vil fortælle om hvordan hun fik sit drømmejob, og du kan lære om hvordan det er at starte på en ny arbejdsplads.

Mød op uanset om du leder efter et fuldtidsjob, småjob, deltidsjob, vikarjob eller fritidsjob.

Læs mere om jobmessen på https://jobmessetaarnby.dk/