Nye COVID-19 restriktioner

NYE COVID-19 restriktioner

Undervisningen er online

På VSK underviser vi alle kursister online. Du bliver undervist i det tidsrum, hvor dit hold normalt har undervisning. Du har også hjemmearbejde, som du plejer. Når timen begynder, logger du på www.sprogcenter.net. Læreren fortæller om dagens program, og du møder de andre kursister på holdet.

Vi starter nye hold, så du kan godt komme i gang med at lære dansk, selvom vi ikke må undervise dig i vores lokaler. Du får en grundig introduktion, så vi er sikre på, at du kommer godt i gang.

Regeringen har bestemt, at restriktionerne skal gælde frem til mandag d 8. februar 2021. Men måske går der længere tid, før du kan få normal holdundervisning. Du får besked om nedlukning og genåbning i din e-boks. Er du i tvivl, er altid velkommen til at kontakte os på 4328 3500.

Online studiecenter

Du kan få hjælp i studiecentret, så du ikke kommer bagud under Corona. Studiecentrene i Glostrup og Ballerup er online og åbne for alle kursister. Du kan træne både læsning, skrivning og samtale.  Se mere om, hvad studiecentrene tilbyder her.

Test og eksamen

  • Modultest: Vi må ikke holde modultest, som vi plejer. Men du kan godt rykke op til næste modul alligevel. Det er din lærer, som vurderer, om dit dansk er godt nok til, at du kan bestå. Din lærers vurdering erstatter modultesten på alle måder.
  • A1 og A2 prøverne er udskudt. Men du kan stadig tilmelde dig her.
  • Trinprøverne på FVU er aflyst. Undervisningen er online.

Eksamensbeviser

Hvis du har været til PD1, PD2, PD3 eller Studieprøven i december 2020, har du modtaget besked om resultatet i din e-boks. Dit eksamensbevis kan du hente efter 8. februar. Ring til os og aftal en tid.

Kontakt

Du kan ringe til os på 4328 3500 eller skrive til sprogcenter@brondby.dk.

Du skal kun møde op på et af vores sprogcentre, hvis du har en aftale.