Sommerskole for nye kursister hos VSK Glostrup

Vi oplever en stor interesse for danskundervisning hen over sommeren. Derfor har vi valgt at tilbyde en sommerskole for nye kursister. Lige nu ser vi rigtig mange ledige på jobcentrene, som følge af Corona-pandemien. For nogle vil det være en oplagt mulighed at bruge noget af den ekstra tid på et intensivt danskkursus, der kickstarter kursistens læring. Efter at have bestået modul 1, vil kursisten kunne fortsætte på modul 2.

”Mange sidder klar og vil gerne starte med at lære dansk, men har, på grund af Corona, måtte vente. Samtidig ved vi, at der bliver begrænsede muligheder for at rejse i sommerferien, hvilket betyder at mange har mere tid hjemme. Kombinationen af de to ting gør, at vi har valgt at tilbyde sommerskoleundervisning for nye kursister,” siger Dorthe Kirkegaard, uddannelseschef hos Vestegnens Sprog- & kompetencecenter.

Gratis at deltage

Sommerskolen er gratis at deltage i, men der skal indbetales et depositum før kursisten kan starte. På sommerskolen vil det være muligt at gennemføre modul 1 på danskuddannelserne DU2 eller DU3. Kursisterne vil modtage undervisning alle hverdage mellem 09:00 og 12:30 hos Vestegens Sprog- og Kompetencecenter i Glostrup. Sommerskolen starter d. 1. juli og slutter igen d. 24. juli.

Deltag i sommerskolen

Hvis du er interesseret i sommerskolen, så kan du ringe til os på +45 43 28 35 11 eller kontakte os her. Tilmelding senest d. 22. juni.