Temamøder i april

Temamøder i april

Hvad er rettighederne for familiesammenførte? Og hvordan klarer du bedst jobsamtalen? Det kan du høre mere om, når der er temamøder på VSK i april måned.

Hver uge er der temamøder på VSK Glostrup. Møderne tager emner op, som er relevante for udlændinge i Danmark. De er gratis og for alle interesserede.

I april 2019 kan du høre om rettigheder og regler for familiesammenførte, og hvordan du får styr på jobsamtalen.

Rettigheder for familiesammenførte

Reglerne og rettighederne for familiesammenførte udlændinge ændrer sig jævnligt. Få et overblik over de mange love og bestemmelser på integrationsområdet, når Mette Nielsen Duekilde, integrationskonsulent fra Albertslund Kommune, fortæller om de nyeste regler og rettigheder for familiesammenførte i Danmark.

Temamødet om rettigheder for familiesammenførte foregår i kantinen på VSK Glostrup den 11. april kl. 12.30.

Få styr på jobsamtalen

Du har sendt ansøgningen, er kommet igennem nåleøjet og er blevet kaldt til jobsamtale. Men der er stadig et stykke vej, før jobbet er i hus. Jobsamtalen kræver grundig forberedelse, hvis du vil imponere din kommende arbejdsgiver og fremstå som den bedste kandidat til jobbet. Den rigtige forberedelse vil ruste dig til spørgsmålene og give dig en større ro, når du sidder til samtalen.

Kom til VSK’s workshop om jobsamtalen og få gode råd til, hvordan du forbereder dig til samtalen, så du klarer det bedst muligt. Workshoppen finder sted d. 4. april kl. 12.30 og igen d. 11. april kl. 17.00. Til workshoppen kl. 17 vil der blive serveret gratis sandwich.

Program og tilmelding

Temamøderne er gratis men kræver tilmelding via vores hjemmeside.

Se hele temamødeprogrammet her: https://vestegnenssprogcenter.dk/events/