Temamøder i marts

Temamøder i marts

Hør om jobsøgning og det danske arbejdsmarked til VSK’s temamøder i marts 2020.

Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter tilbyder gratis ’temamøder’, som giver information om det danske samfund. I marts byder programmet på oplæg om det danske arbejdsmarked og workshops hvor du lærer at lave et CV, skrive en ansøgning og forberede dig på jobsamtalen.

Jobsøgning og det danske arbejdsmarked

Den 12. marts er der temamøde om det danske arbejdsmarked i Ballerup, hvor konsulent Chris Kuylenstierna giver et indblik i, hvordan arbejdsmarkedet fungerer i Danmark.

Du kan også høre, hvordan et CV skal se ud, så du bedst muligt sælger dine kompetencer til CV-workshop d. 10. marts i Glostrup og igen 19. marts i Ballerup. Her får du mulighed for at arbejde med dit CV med støtte fra VSK’s konsulenter.

Eller lær hvordan du skriver en god jobansøgning og gør virksomheden interesseret i lige netop dig til workshop om Den gode ansøgning 17. marts i Glostrup og igen 24. marts i Ballerup.

Når du har sendt ansøgningen, er kommet igennem nåleøjet og er blevet kaldt til jobsamtale – er der stadig et stykke vej, før jobbet er dit. Kom derfor til workshop om jobsamtalen den 31. marts i Glostrup.