Temamøder i marts

Temamøder i marts

Hør om bolig i Danmark, rettigheder for EU-borgere, og hvordan du laver en god jobansøgning, når der er temamøder på VSK i marts.

Hver uge er der temamøder på VSK Glostrup. Møderne tager emner op, som er relevante for udlændinge i Danmark. De er gratis og for alle interesserede.

I marts 2019 kan du høre om bolig i Danmark, rettigheder for EU-borgere, og hvordan du laver et godt CV og skriver en fængende jobansøgning.

Bolig i Danmark og ansøgnings-workshop

I Danmark lever vi 85 % af vores liv indendørs, og boligen er derfor en vigtig ramme for vores liv. Få indblik i det danske boligmarked til temamødet Bolig i Danmark den 7. marts kl. 12.30. Rolf Andersson fra KAB fortæller om hvilke slags boliger, der findes i Danmark, og hvor du skriver dig op, så du får en bolig der passer til dit behov.

Den 7. marts kl. 17 er der CV-workshop, hvor du kan høre, hvordan et CV skal se ud, så du bedst sælger dine kompetencer og dermed øger dine chancer for at komme til jobsamtale. Du får mulighed for arbejde med dit CV med støtte fra VSK’s konsulenter.

Torsdag den 14. marts kl. 12.30 er der ansøgnings-workshop. Her kan du høre, hvordan du skriver en god jobansøgning og dermed øger dine chancer for at komme til jobsamtale. Du får også mulighed for at arbejde med en jobansøgning med hjælp fra VSK’s konsulenter. Workshoppen gentages som aftenarrangement den 21. marts kl. 17.

Rettigheder for EU-borgere

Det er ikke nemt at finde ud af lovgivningen i et nyt land, som man er kommet til. Reglerne kan være anderledes end dem, man kender. Og i Danmark har det betydning, om man kommer fra et EU-land, eller ej. Derfor holder VSK temamøde om rettigheder for EU-borgere den 21. marts kl. 12.30. Integrationskonsulent fra Albertslund Kommune, Mette Nielsen Duekilde, fortæller om lovgivning, rettigheder og pligter for EU-borgere i Danmark.

Uddannelsesdag

Det sidste arrangement i marts er Uddannelsesdag, hvor du kan møde danske skoler og uddannelsesinstitutioner og høre om dine muligheder for at videreuddanne dig. Uddannelsesdagen finder sted den 28. marts kl. 10 – 14 i kantinen og gymnastiksalen på VSK Glostrup.

Program og tilmelding

Temamøderne er gratis men kræver tilmelding via vores hjemmeside.

Se hele temamødeprogrammet her: https://vestegnenssprogcenter.dk/events/