Temamøder i november

Temamøder i november

Programmet i november byder på temamøder om jobsamtalen, selvstændig virksomhed og skat i Danmark.

Hver uge er der temamøder på VSK Glostrup. Møderne tager emner op, som er relevante for udlændinge i Danmark. De er gratis og for alle interesserede.

I november kan du høre om jobsamtalen, selvstændig virksomhed og skat i Danmark.

Jobsamtalen, skat og selvstændig virksomhed

Du har sendt din ansøgning, er kommet igennem nåleøjet og er blevet indkaldt til jobsamtale. Men hvordan forbereder du dig inden samtalen? Og hvad du skal være opmærksom på under og efter samtalen? Det kan du få svar på, når der er workshop om jobsamtalen på VSK i Glostrup. Workshoppen finder sted den 1. november kl. 12.30 og igen kl. 17.00.

Et andet temamøde i november handler om selvstændig virksomhed. Så har du overvejet at starte eget firma eller åbne en restaurant eller butik, kan du høre, hvordan du kommer i gang. Vækstkonsulent Peter Bausager fra Væksthus Hovedstadsregionen fortæller om, hvordan du starter en virksomhed torsdag den 8. november kl. 12.30.

VSK holder også et temamøde om SKAT i Danmark. Michala Kure, senior revisor i det statsautoriserede revisorselskab Redmark, fortæller om, hvad du skal betale skat af, hvordan du undgår at betale restskat, hvordan du kontrollerer sin årsopgørelse – og meget mere. Temamødet om skat i Danmark foregår d. 15. november kl. 12.30.

Program og tilmelding

Temamøderne er gratis men kræver tilmelding via vores hjemmeside.

Se hele temamødeprogrammet her: https://vestegnenssprogcenter.dk/events/