Temamøder i oktober

Temamøder i oktober

Programmet i oktober byder på CV- og ansøgningsworkshop og et temamøde om, hvordan du får et netværk i Danmark.

Hver uge er der temamøder på VSK. Møderne tager emner op, som er relevante for udlændinge i Danmark. De er gratis og for alle interesserede.

I oktober kan du høre om netværk i Danmark og komme til workshop om, hvordan du laver en god jobansøgning og CV. De fleste af møderne foregår i Glostrup, men som noget nyt ligger nogle af temamøderne også på VSK’s afdelinger i Ballerup og på Amager.

CV og jobansøgning

Den 3. oktober er der CV-workshop på VSK Ballerup. Her kan du arbejde med dit CV med støtte fra VSK’s konsulenter. Hør hvordan dit CV skal se ud, så du bedst muligt sælger dine kompetencer og dermed har større chance for at komme til jobsamtale.

Du kan også lære, hvordan du skriver en god jobansøgning og gør virksomheden interesseret i lige netop dig, når der er workshop om den gode ansøgning. Mødet er den 10. oktober på Amager og gentages den 31. oktober i Glostrup.

Netværk i Danmark

Et netværk er vigtigt for at falde til, når man kommer til Danmark fra et andet land. Det kan være en stor hjælp, når man skal lære sproget, søge arbejde og forstå den danske kultur.

En god måde at skabe eller udvide sit netværk på er at blive medlem af en forening. Der findes også en række forskellige gratis platforme, apps, venskabsfamilier og andre tilbud, som hjælper dig med at få nye venner. Hør om de forskellige muligheder for at møde mennesker i Danmark til VSK’s temamøde Få et netværk i Danmark den 24. oktober. Mødet foregår i kantinen i Glostrup.

Program og tilmelding

Temamøderne er gratis men kræver tilmelding via vores hjemmeside.

Se hele temamødeprogrammet her: https://vestegnenssprogcenter.dk/events/