Temamøder i september

Temamøder i september

Jobsøgning, rygestop og frivillige foreninger er noget af det, du kan høre om, når VSK inviterer til gratis temamøder i september.

Som ny i Danmark er det nyttigt at lære dansk. Men der skal mere end sproglige kompetencer til, hvis du vil begå dig i samfundet. Arbejdsmarked, kultur, sundhed, bolig og økonomi er nogle af de emner, som er vigtige at få indsigt i.

Derfor tilbyder VSK hver uge ’temamøder’, der ligger ud over skolens sædvanlige klasseundervisning. Møderne består af workshops og oplæg om emner, der er relevante for nydanskere. Temamøderne er gratis og åbne for alle interesserede.

September: Rygestop, jobsøgning og frivillige foreninger

Ved temamødet om Rygestop og KOL den 6. september fortæller en rygestoprådgiver om, hvordan rygning skadeligt, hvilke sygdomssymptomer er der, og hvad du selv gøre, hvis du gerne vil blive røgfri.

Om aftenen den 6. september og om formiddagen d. 20. september er der temamøde om Jobsøgning i Danmark, hvor en arbejdsmarkedskonsulent giver et indblik i det danske arbejdsmarked.

Programmet byder også på et temamøde om frivillige foreninger d. 13. september. Her kan du høre, hvordan du kan blive frivillig i dit lokalområde, og hvordan foreningsarbejde kan være en måde at skabe eller udvide sit netværk på og skærpe sine færdigheder på CV’et.

Den 20. og 27. september er der CV-workshop, hvor du kan arbejde med dit CV med støtte fra VSK’s konsulenter.

Program og tilmelding

Temamøderne er gratis men kræver tilmelding via vores hjemmeside.

Se hele temamødeprogrammet her: https://vestegnenssprogcenter.dk/events/