Kom til jobmesse i Tårnby

Kom til jobmesse i Tårnby

Den 6. september fra klokken 14 – 17 afholdes Jobmesse Tårnby på Tårnby Rådhus. Her kan du møde virksomheder og institutioner, der alle står klar til at hjælpe dig tættere på arbejdsmarkedet. Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter er med-arrangør.

Mange virksomheder efterspørger medarbejdere på deltid, til sæsonarbejde, som vikarer og til jobs få timer om ugen. Mange af de jobs besættes af udlændinge og studerende. På VSK hjælper vi ikke kun vores kursister med at lære dansk, men med at få et godt liv i Danmark. Derfor er vi gået i samarbejde med Tårnby kommune om at arrangere en jobmesse med fokus på småjobs, sæsonarbejde, vikarer og deltidsjobs.

Jobmessen finder sted den 6. september kl. 14 – 17 på Tårnby Rådhus. På jobmessen kan du møde virksomheder der tilbyder jobs, få rådgivning om dine job- og uddannelsesmuligheder og du kan endda måske få direkte kontakt til virksomheder der har et arbejde til dig.

Formålet med jobmessen er tydeligt: Flere borgere skal have et arbejde, og flere virksomheder skal have den arbejdskraft de har brug for.

Der kommer rengøringsvirksomheder, transportfirmaer, fagforeninger og mange andre.
På jobmessens hjemmeside kan du læse mere om jobmessen og se hvilke virksomheder der deltager.

Det er gratis at deltage i jobmessen og du behøver ikke at tilmelde dig. Du skal bare møde op på Rådhuset.

Vi glæder os meget til at se dig!

Læs mere på www.jobmessetaarnby.dk