Dansk online

Dansk online

Lær dansk online hurtigt og effektivt på e-Sprogcenter

På e-Sprogcenter kan du selv bestemme hvor og hvornår, du vil lære dansk. Undervisningen følger et ugentligt program. Din lærer følger dig tæt. Du får individuel feedback på alle opgaver. Men du bliver også en del af et hold med andre kursister, som er i gang med at lære dansk. Kursisterne på e-Sprogcenter lærer dansk hurtigt og opnår gode resultater til eksamen.

Hver uge får du:

 • Lektioner, som du kan lave i dit eget tempo.
 • Feedback fra din lærer.
 • Et Face-to-Face onlinemøde med din lærer og kursister på dit niveau.

Læs mere om Danskuddannelse på VSK.

  Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om
  Dansk online
  Jeg vil helst kontaktes
  FormiddagEftermiddagAften (tirsdag)  Tryk kun én gang

  Online undervisning på e-Sprogcenter

  På e-Sprogcenter tilbyder vi dig mange forskellige aktiviteter. Vi bruger tekst, billeder, lyd og video. På den måde lærer du både at tale, læse, skrive og forstå dansk. Vi arbejder blandt andet med emnerne: arbejdsmarked, uddannelse og samfundsforhold – fx demokrati og sundhed. 

  Hver uge får du en opgavepakke med grammatik, ordforrådsøvelser, udtale samt mundtlige og skriftlige opgaver. De mundtlige opgaver afleverer du som lydfiler. Du får desuden adgang til et virtuelt udtaleværksted.

  Dansk i hverdagen 

  Dansk er kun sjovt, hvis man taler det med nogen. Derfor vil du få opgaver, hvor du skal ud og møde danskerne. På den måde bliver du god til at lytte til dansk og udtale ordene. Du vil opleve, at du meget hurtigt kommer til at kunne bruge dit nye sprog.

  e-Sprogcenter er Danskuddannelse

  På e-Sprogcenter tager du den officielle Danskuddannelse, som du blandt andet kan bruge til at søge om permanent opholdstilladelse eller søge ind på en uddannelse. e-Sprogcenter tilbyder alle moduler på Danskuddannelse 2 og 3. Danskuddannelse er opdelt i moduler. Hvert modul afsluttes med en test. Når du har bestået modultesten, rykker du op til næste modul. Du afslutter med PD2, PD3 eller Studieprøven.

  Sådan kommer du i gang

  For at komme i gang skal du have et møde med en af vores studievejledere. Du får en meget grundig introduktion til e-Sprogcenter. Studievejlederen sørger også for, at du starter på det rigtige niveau. Derudover inviterer din lærer dig til et møde, hvor du bliver introduceret til platformen. 

  Hvis du allerede er tilmeldt e-Sprogcenter, kan du logge på her.