Alsidig jobmesse tiltrak mange deltagere

Alsidig jobmesse tiltrak mange deltagere

For anden gang var Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter, i samarbejde med Tårnby og Dragør, værter for Jobmesse Tårnby-Dragør. Messen var fyldt med vidt forskellige tilbud og masser af besøgende.

Torsdag d. 4. april bød vi velkommen til endnu en jobmesse på Amager. På trods af Amagerhallens store format, måtte folk stadig stå i kø til tider, for at komme ind og, måske, finde et nyt arbejde eller uddannelse.

Der blev registreret hele 921 besøgende, og med taler fra både Tårnby og Dragørs borgmestre, samt oplæg fra store virksomheder som Maersk og Meploy, var der rigelig med aktiviteter. Og selvfølgelig ikke mindst de 42 virksomheders stande, der var fundamentet for hele messen.

Virksomheder, uddannelser og kommuner

De mange virksomheder talte med borgere der søgte alt fra fast arbejde til flexjobs og deltid, ligesom flere uddannelsesinstitutioner mødte folk, der manglede de rette kompetencer før de kunne få drømmejobbet. Men også kommunerne selv var til stede, blandt andet havde Tårnby en stand med deres Job-app, hvor borgere kan se nye jobs og kurser løbende. Den blev besøgt af over 100 interesserede.

Vi siger tak til alle der bidrog til en spændende og givende dag.