Vi har åbnet sprogcentret for nogle hold

Vi har åbnet for fysisk fremmøde for de kursister, som har mest brug for det. Hvis dit hold skal møde på sprogcentret, får du besked i din e-boks.

For at deltage i undervisningen skal du kunne vise en negativ Corona-test, der er taget inden for de seneste 72 timer (3 døgn).

Online-undervisningen fortsætter for alle andre hold. Hvis du ikke får et brev, skal du altså fortsætte med online-undervisning lidt endnu. Vi følger udviklingen meget nøje og åbner sprogcentret for flere hold, så snart det bliver muligt. Vi regner også med start at få testfaciliteter på sprogcentrene.

Har du en aftale?

Du må gerne komme på sprogcentret, hvis du har en aftale. Men du skal vise en negativ Corona-test, som er mindre end 72 timer gammel.

Skal du hente dit bevis?

Har du være til Indfødsretsprøven, Medborgerskabsprøven, PD1, PD2 eller PD3 november/december 2020 har du fået besked i din e-boks om hvordan og hvornår, du kan hente dit bevis,

Vi underviser stadig mange hold online

Modtager du onlineundervisning, bliver du undervist i det tidsrum, hvor dit hold normalt har undervisning. Du har også hjemmearbejde, som du plejer. Når timen begynder, logger du på www.sprogcenter.net. Læreren fortæller om dagens program, og du møder de andre kursister på holdet. Du har mulighed for at hente nye materialer på dit lokale sprogcenter.

Vi starter nye hold, så du kan godt komme i gang med at lære dansk, selvom vi ikke må undervise dig i vores lokaler. Du får en grundig introduktion, så vi er sikre på, at du får en god start.

Du får besked om genåbningen i din e-boks. Du kan også spørge din lærer. Er du alligevel i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Modultest

Vi må ikke holde modultest, som vi plejer. Men du kan godt rykke op til næste modul alligevel. Det er din lærer, som vurderer, om dit dansk er godt nok til, at du kan bestå. Din lærers vurdering erstatter modultesten på alle måder.

Online studiecenter

Du kan få hjælp i studiecentret, så du ikke kommer bagud under Corona. Studiecentrene i Glostrup og Ballerup er online og åbne for alle kursister. Du kan træne både læsning, skrivning og samtale.  Se mere om, hvad studiecentrene tilbyder her.

FVU

Fra 1. marts afholdes trinprøve 4 på FVU dansk, og trinprøve 2 på FVU matematik. De andre trinprøverne er aflyst. Undervisningen er online.

Eksamensbeviser

Hvis du har været til PD1, PD2, PD3 eller Studieprøven i december 2020, har du modtaget besked om resultatet i din e-boks. Dit eksamensbevis kan du hente efter 8. februar. Ring til os og aftal en tid.

Kontakt

Du kan ringe til os på 4328 3500 eller skrive til sprogcenter@brondby.dk.

Du skal kun møde op på et af vores sprogcentre, hvis du har en aftale.

 

Forholdsregler under Corona

Generelle restriktioner

Test og vaccination

Du kan bestille tid til en coronatest her

Du kan se Sundhedsmyndighedernes aktuelle anbefalinger her: Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Du kan finde finde information om Corona i Danmark på flere sprog her: CoronaDenmark.dk

 

Tak for din hjælp!