Vestegnens Sprogcenter under Corona krisen

VSK har gradvist åbnet for almindelig undervisning fra d. 27. maj 2020.

Du kan derfor som kursist nu deltage i undervisningen, men du skal følge de instrukser du får fra din lærer. Det er også vigtigt, at du ikke møder ind, hvis du har symptomer eller ikke føler dig helt rask.

VSK støtter op om bestræbelserne på at begrænse smitte med COVID-19 (corona virus) og derfor har vi begrænset adgang for personlige samtaler med en vejleder eller for personlig betjening i receptionen.

Du bedes derfor kontakte os og lave en aftale se vores kontaktside.

Du kan her læse om
 


 

 

Forholdsregler vedr. Corona

Vores kursister og ansattes sikkerhed er afgørende for os. VSK tager derfor en lang række forholdsregler baseret på Sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Du kan se Sundhedsmyndighedernes aktuelle anbefalinger her: Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Det er en forudsætning for at møde op personligt for en samtale, undervisning eller en test eller prøve, at du er rask og uden symptomer. Har du selv de mindste symptomer skal du kontakte os, så vi kan se hvordan vi bedst finder en løsning på dit spørgsmål.

Er du kursist må du ikke møde til undervisningen, hvis du har selv de mindste symptomer. Du skal være fri for symptomer i mindst to dage før du igen kan møde til undervisningen. Tal med din lærer om, hvordan du i så fald bedst bedst kan følge undervisningen.

Al personlig kontakt søges i øvrigt minimeret: Der er begrænsninger på antallet af personer i alle lokaler, afmærkninger af hvordan man bør bevæge sig rundt i bygninger, mulighed for afspritning af hænder, opfordringer til hyppig og grundig håndvask m.v.

Se hvordan du vasker hænder korrekt her: Video med håndvask

Der kan være begrænset mulighed for at få en personlig samtale med en vejleder eller blive betjent personligt at vores personale i receptionen uden forudgående aftale. Men kontakt os, og lad os se hvad vi kan gøre.

Hvis du rejser til udlandet, skal du være opmærksom på Udenrigsministeriets rejsevejledning. Ministeriet fraråder generelt udlandsrejser frem til 31. august med enkelte undtagelser. Kommer du hjem fra en udlandsrejse, skal du holde dig hjemme i mindst 14 dage, før du møder på skolen. Du kan se Udenrigsministeriets rejsevejledning her: Rejsevejledning.

Vi håber på din forståelse og anmoder venligst om at retningslinjerne følges. Vi underskylder for den ulejlighed, som dette måtte bevirke.

På forhånd tak for din hjælp.

 

 

Danskprøverne:

Danskprøverne i maj og juni måned er blevet flyttet til juni og juli.

De skriftlige prøver bliver afholdt som planlagt:

PD3: 16. juni – Albertslund Stadion
PD2: 17. juni – Albertslund Stadion
PD1: 18. juni – VSK, Glostrup

Vi sender indbydelser ud til de skriftlige prøver så hurtigt som muligt. Vi forventer, at de sendes til alle tilmeldte kursisters e-boks senest mandag d. 8. juni.

De mundtlige prøver afholdes i perioden 22. juni til 3. juli.

Det er en forudsætning for at deltage i prøven, at du er rask og uden symptomer. Viser du tegn på at være syg, kan vi nægte dig at gennemføre prøven.

I forbindelse med gennemførelsen af prøven tager vi alle nødvendige forholdsregler for at reducere risiko for smitte.

 

 

Ægtefælle- (A1 og A2) og indvandringsprøverne:

Ægtefælleprøverne (A1 og A2) og indvandringsprøven er startet mandag d. 11. maj du er derfor velkommen til at tilmelde dig prøven her på vores hjemmeside.

Det er en forudsætning for at kan møde til prøven, at du er rask og uden symptomer. Har du selv de mindste symptomer skal du kontakte os og vi finder et andet tidspunkt til dig.

Du kan blive nægtet adgang til at gennemføre prøven, hvis vi vurderer, at du udgør en smitterisiko.

Vi har taget alle nødvendige forholdsregler for at kunne afvikle prøverne sikkert.

 

 

Andre spørgsmål:

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål på sprogcenter@brondby.dk