Vestegnens Sprogcenter under Corona krisen

VSK gennemfører undervisning, test og prøver i fuldt omfang. Men sundhedsmyndighedernes vejledninger for covid-19 følges nøje, og VSK har indført en række forholdsregler med henblik på at reducere smittefare og gøre det så sikkert som muligt for kursister og ansatte at gennemføre undervisning etc.

Du kan derfor som kursist roligt deltage i undervisningen, gennemføre en test, en prøve eller deltage i en screening eller et møde. Men vi beder dig venligst følge de instrukser, du får fra din lærer eller andre ansatte på Sprogcenteret.

Samtaler med vejleder, ophold i studiecenter, betjening i receptionen etc. skal ske med afstand og under hensyn til forholdsreglerne om at vaske hænder ofte og grundigt, bruge håndsprit, benytte mundbind  og nyse i ærmet etc.

Forholdsregler vedrørende Corona

Generelle restriktioner

  • Du skal bruge mundbind, når du går rundt på skolen. Du må først fjerne mundbindet, når du sidder ned. Se video om korrekt brug af mundbind her.
  • Vask hænder ofte
  • Brug håndsprit
  • Hold afstand til andre
  • Host og nys i albuen.

Sygdom

Det er meget vigtigt, at du ikke møder til undervisning, test, samtale eller lignende på Sprogcenteret,

  • hvis du har symptomer eller ikke føler dig helt rask. Du skal få taget en test og holde dig hjemme, indtil du har fået bekræftet, at du ikke har Covid-19.
  • hvis du har været sammen med en, der har fået konstateret Covid-19. Du skal få taget en test og holde dig hjemme, indtil du har fået bekræftet, at du ikke har Covid-19.
  • hvis du på anden vis har mistanke om, at du kan være blevet smittet med Covid-19. Du skal tage en Covid-19 test og blive hjemme, indtil du får et testresultat, der viser, at du ikke har Covid-19
  • hvis du bliver testet positiv for Covid-19/Corona skal du blive hjemme og kontakte skolen på 4328 3500
  • hvis en fra dit hold er testet positiv for Covid-19/Corona. I så fald får du en sms fra centeret og du skal hurtigst muligt testes. Du skal blive hjemme til du har fået et testresultat, der viser at du ikke har Covid-19.

Du kan bestille tid til en coronatest på her

Der vil så vidt muligt blive tilbudt online undervisningen, i det omfang der bliver behov for at hjemsende kursister eller undervisere.

Du kan se Sundhedsmyndighedernes aktuelle anbefalinger her: Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Skolen er inddelt i zoner

VSKs tre afdelinger er opdelt i zoner med henblik på begrænse unødigt samkvem. Der er opsat afmærkninger af, hvordan man bør bevæge sig rundt i bygningerne, hvor nærmeste toilet er og hvor der er mulighed for afspritning af hænder samt opfordringer til hyppig og grundig håndvask m.v.

Se hvordan du vasker hænder korrekt her: Video med håndvask

Har du været ude og rejse?

Hvis du rejser til udlandet, skal du være opmærksom på Udenrigsministeriets rejsevejledning. Ministeriet fraråder generelt udlandsrejser frem til 31. august med enkelte undtagelser. Kommer du hjem fra en udlandsrejse fra et land, hvor der frarådes indrejse, bedes du holde dig hjemme i mindst 14 dage, før du møder på Sprogcenteret. Du kan se Udenrigsministeriets rejsevejledning her: Rejsevejledning.

Vi håber på din forståelse og anmoder venligst om at retningslinjerne følges. Vi underskylder for den ulejlighed det måtte medføre.

Kontakt os på sprogcenter@brondby.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

På forhånd tak for din hjælp.