Kursister – Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter

Lær dansk og kom i job


På Vestegnens Sprog & Kompetencecenter er det vores mål at du lærer dansk hurtigst muligt. Skal man gøre det enkelt: Du lærer hurtigst dansk, hvis du bruger det på dit arbejde, i din fritid og i hjemmet.

I mange jobs i Danmark er det en forudsætning at du har et godt dansk sprog, både i tale og på skrift. Hos Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter støtter vi dig i dit ønske om at komme i arbejde. Vi tilbyder muligheden for at komme i praktik hos en virksomhed som en del af din uddannelse her og vi afholder arrangementer, hvor du kan komme i direkte kontakt med virksomheder og uddannelser.

Derfor skal du vælge at lære dansk på VSK. Vi hjælper dig med det danske sprog du skal bruge i dit arbejde, i dit hjem og i din fritid. Kort sagt – Dansk du kan bruge til noget.

Det har du ret til

Alle udlændinge, der bosætter sig i Danmark, og som opfylder kravene til danskuddannelse for voksne udlændinge, har ret til gratis danskundervisning. Undervisningen skal give dig mulighed for at lære sproget, så du bedre kan deltage i det danske samfund og det danske arbejdsmarked.

På VSK tilbyder vi Dansk for udlændinge. Vi tilbyder også en række kurser og FVU, som du kan finde i menuen.
Det er dine forudsætninger, der afgør hvilken uddannelse, du skal starte på.

  • Danskuddannelse 1, 2 & 3
    Danskuddannelse 1, 2 & 3 er en bred uddannelse i dansk sprog for udlændinge i Danmark.
    Læs mere om Danskuddannelse 1, 2 & 3.

For at finde den rigtige uddannelse og niveau skal du først til en samtale med en af vores vejledere. Hos vejlederen vil I snakke om din baggrund og teste dit tale- og skriftsprog, så du kan blive placeret på den rigtige uddannelse.
For at komme til en samtale hos en af vores vejledere kan du:

Al vores undervisning er tilrettelagt på hold, hvor kursisterne har samme niveau. Vi tilbyder undervisning formiddag, eftermiddag, aften eller lørdag.
Du har også mulighed for at modtage undervisning i vores Studiecenter eller online via vores undervisningsplatform e-Sprogcenter.


Det siger vores kursister

Fyrfrabrochureudtalelse


Udtalelsefrabrochuremand2
Udtalelsefrabrochurekvinde2

Vestegnens Sprogcenter holder lukket d. 27. april 2018, på grund af St. Bededag
I tilfælde af konflikt: Hvis der udbryder konflikt med strejke og lockout vil det meste af VSKs undervisning blive aflyst. Enkelte hold vil dog fortsætte. Hvilke hold der forsat har undervisning under konflikten er ikke afklaret endeligt endnu. Så snart vi ved hvilke hold der fortsætter i tilfælde af konflikt vil det fremgå her. Alle kursister bliver informeret personligt, hvis der udbryder konflikt.