Bliv kursist


BEMÆRK – PR. 1. JULI BLIVER DANSKUDDANNELSEN GRATIS

På Vestegnens Sprog & Kompetencecenter er det vores mål at du lærer dansk hurtigst muligt. Skal man gøre det enkelt: Du lærer hurtigst dansk, hvis du bruger det på dit arbejde, i din fritid og i hjemmet.

Lad os kontakte dig. Klik her og skriv dig op.

I mange jobs i Danmark er det en forudsætning at du har et godt dansk sprog, både i tale og på skrift. Hos Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter støtter vi dig i dit ønske om at komme i arbejde. Vi tilbyder muligheden for at komme i praktik hos en virksomhed som en del af din uddannelse her og vi afholder arrangementer, hvor du kan komme i direkte kontakt med virksomheder og uddannelser.

Al vores undervisning er tilrettelagt på hold, hvor kursisterne har samme niveau. Vi tilbyder undervisning formiddag, eftermiddag, aften eller lørdag. Du har også mulighed for at modtage undervisning i vores Studiecenter eller online via vores e-sprogcenter.

Derfor skal du vælge at lære dansk på VSK. Vi hjælper dig med det danske sprog du skal bruge i dit arbejde, i dit hjem og i din fritid. Kort sagt – Dansk du kan bruge til noget.

Det har du ret til

Alle udlændinge, der bosætter sig i Danmark, og som opfylder kravene til danskuddannelse for voksne udlændinge, har ret til danskundervisning. Undervisningen skal give dig mulighed for at lære sproget, så du bedre kan deltage i det danske samfund og det danske arbejdsmarked.

På VSK tilbyder vi Dansk for udlændinge. Vi tilbyder også en række kurser og FVU, som du kan finde i menuen. Det er dine forudsætninger, der afgør hvilken uddannelse, du skal starte på.

For at finde den rigtige uddannelse og niveau skal du først til en samtale med en af vores vejledere. Hos vejlederen vil I snakke om din baggrund og teste dit tale- og skriftsprog, så du kan blive placeret på den rigtige uddannelse.

Skriv dig op for et interview, send en mail eller ring til en af vores afdelinger: