Kursister – Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter

Lær dansk og kom i job


På Vestegnens Sprog & Kompetencecenter er det vores mål at du lærer dansk hurtigst muligt. Skal man gøre det enkelt: Du lærer hurtigst dansk, hvis du bruger det på dit arbejde, i din fritid og i hjemmet.

I mange jobs i Danmark er det en forudsætning at du har et godt dansk sprog, både i tale og på skrift. Hos Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter støtter vi dig i dit ønske om at komme i arbejde. Vi tilbyder muligheden for at komme i praktik hos en virksomhed som en del af din uddannelse her og vi afholder arrangementer, hvor du kan komme i direkte kontakt med virksomheder og uddannelser.

Derfor skal du vælge at lære dansk på VSK. Vi hjælper dig med det danske sprog du skal bruge i dit arbejde, i dit hjem og i din fritid. Kort sagt – Dansk du kan bruge til noget.

Det har du ret til

Alle udlændinge, der bosætter sig i Danmark, og som opfylder kravene til danskuddannelse for voksne udlændinge, har ret til danskundervisning. Undervisningen skal give dig mulighed for at lære sproget, så du bedre kan deltage i det danske samfund og det danske arbejdsmarked.

På VSK tilbyder vi Dansk for udlændinge. Vi tilbyder også en række kurser og FVU, som du kan finde i menuen.
Det er dine forudsætninger, der afgør hvilken uddannelse, du skal starte på.

  • Danskuddannelse 1, 2 & 3
    Danskuddannelse 1, 2 & 3 er en bred uddannelse i dansk sprog for udlændinge i Danmark.
    Læs mere om Danskuddannelse 1, 2 & 3.

For at finde den rigtige uddannelse og niveau skal du først til en samtale med en af vores vejledere. Hos vejlederen vil I snakke om din baggrund og teste dit tale- og skriftsprog, så du kan blive placeret på den rigtige uddannelse.
For at komme til en samtale hos en af vores vejledere kan du:

Al vores undervisning er tilrettelagt på hold, hvor kursisterne har samme niveau. Vi tilbyder undervisning formiddag, eftermiddag, aften eller lørdag.
Du har også mulighed for at modtage undervisning i vores Studiecenter eller online via vores undervisningsplatform e-Sprogcenter.