VSK – den bedste vej til dansk

På VSK bliver du god til dansk. Vi gør os umage med at lære dig sproget. For vi synes ikke, det er nok, at du lærer at købe ind og spørge om vej. Du skal blive så god til dansk, at du får de allerbedste muligheder på arbejdsmarkedet. Du skal blive så god til dansk, at det er sjovt at bo i Danmark.

Derfor tilbyder vi alle vores kursister på daghold 12 lektioner om ugen. Har du et arbejde, kan du gå til dansk om aftenen eller om lørdagen. Hvis du har brug for fleksibel og tilpasset danskundervisning, kan du lære dansk online.

Fælles for vores kurser er, at vi fordyber os i sproget, aldrig går på kompromis med kvaliteten og giver os tid til dig. Vi har studiecentre på alle vores sprogcentre. Og så udgiver vi vores egen avis.

Men selv om vi elsker vores sprogcenter, er vi meget bevidste om verden udenfor. Erhvervspraktik er en del af vores danskuddannelse. Vi introducerer dig for de virksomheder og uddannelser, som har din interesse. Og vi hjælper dig med at forstå jobmarkedet og søge job.

På VSK er dansk mere end et sprog. Det er alt det, du har på hjerte. Det er fællesskab og hyggestunder i kantinen. Det er en vej fuld af muligheder, der åbner sig efterhånden, som du kommer frem.

Når du vælger vores vej til dansk – så kommer du længst.

 

Skriv dig op her, så bliver du kontaktet.

  Hvilken afdeling ønsker du at gå på?
  GlostrupAmagerBallerupDansk online

  Hvornår ønsker du, vi kontakter dig?
  FormiddagEftermiddagAften (tirsdag)  Tryk kun én gang

  Det har du ret til

  Alle udlændinge, der bosætter sig i Danmark, og som opfylder kravene til Danskuddannelse for voksne udlændinge, har ret til danskundervisning. Undervisningen skal give dig mulighed for at lære sproget, så du bedre kan deltage i det danske samfund og det danske arbejdsmarked.

  På VSK tilbyder vi den officielle Danskuddannelse. Vi tilbyder også en række kurser og FVU, som du kan finde i menuen. Det er dine forudsætninger, der afgør hvilken uddannelse, du skal starte på.

  For at finde den rigtige uddannelse og det rigtige niveau skal du først til en samtale med en af vores vejledere. Hos vejlederen vil I snakke om din baggrund og teste dit tale- og skriftsprog, så du kan blive placeret på den rigtige uddannelse.

  Skriv dig op til et interview, send en e-mail til sprogcenter@brondby.dk eller ring 43 28 35 00