3-dages kursus i fødevarehygiejne – Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter

3-dages kursus i fødevarehygiejne

På VSK kan du tage et 3-dages kursus i fødevarehygiejne. På kurset får du 24 lektioners undervisning fordelt over 3 dage. Undervisningen ligger 3 tirsdage fra kl. 8.30-15.30. Kurset kan indgå i din jobplan, hvis du er ledig.

Indhold:

På kurset lærer du fx om:

  • Egenkontrol
  • Almen mikrobiologi
  • Fødevarebårne sygdomme
  • Tilberedning og opbevaring af fødevarer
  • Rengøring og personlig hygiejne
  • Fødevarelovgivning og fødevareregionernes funktion

Kurset afholdes i Glostrup. Du afslutter kurset med en godkendt prøve, og du få et kursusbevis, når du er færdig.

Hent brochuren her.

Du kan også få sendt brochuren. Bestil den her.

Kontakt Michael Lund på telefon 4328 3513 og forhør om næstkommende hold..