Om Os – Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter

Moderne faciliteter og god undervisning

VSK tilbyder et moderne og velfungerende læringsmiljø med mange forskellige faciliteter, der støtter undervisningen – fx interaktive tavler, computere og en masse værksteder. Det moderne læringsmiljø gør det muligt for dig at lære hurtigere og bedre.
Vi har gratis trådløst netværk på hele skolens område.

Studiecenteret

I studiecentret arbejder du selvstændigt med støtte fra en lærer. Du kan komme på de tidspunkter, der passer ind i din hverdag med arbejde, studier og familie.
Du kan booke en tid hos en lærer eller bare komme uden aftale. Der er også frivillige danskere, som kommer i studiecentret for at hjælpe kursisterne med at snakke og forstå bedre dansk.
Når du skal til modultest, kan du komme og træne i studiecentret.

Biblioteket

VSK har gode kursistbiblioteker, hvor du kan låne bøger med hjem. Både fagbøger og skønlitteratur. Til mange bøger er det samtidig muligt at låne CD’er. Biblioteket kan også bruges som læsesal.

e-sprogcenteret

Lær dansk hjemmefra
e-Sprogcenter er et tilbud til dig, der ønsker at lære dansk over internettet.
Du får den samme kvalitet i undervisningen som i undervisning på hold. Du kan selv vælge tidspunktet for undervisningen. Ligesom på hold afsluttes hvert modul med en modultest. e-Sprogcenter har undervisning på alle niveauer og moduler, inklusive Studieprøven.
Undervisningen er individuel, og du har en fast lærer.
Se mere her

Gode faciliteter online

Online undervisningen på e-Sprogcenter giver dig adgang til en række faciliteter:
• Virtuelt sproglaboratorium
• Ordbøger
• Dansk grammatik – både på dansk og forklaret på andre sprog
• Video- og lydmaterialer med opgaver
• Links til materialer på internettet
• Chat med andre kursister

Webkonferencer

e-Sprogcenter er ikke kun eneundervisning. Webkonferencer giver dig en anden mulighed for undervisning på hold via internettet.

Kantinen

På vores hovedafdeling i Glostrup har vi en stor kantine. I kantinen er der mulighed for at købe kaffe, the og sodavand. Om morgenen kan man købe frisk brød, og hver dag til frokost er der salatbar, en varm ret eller forskellige sandwich. Alt sammen til rimelige priser.

Ledige Stillinger

Find ledige stillinger på Vestegnens Sprogcenter her

Ny om os side

Privacy Policy

Der er åbnet for danskprøver! Tilmeld dig og betal HERLuk